Bild speltips
SPELTIPSMICHAEL VAN GERWEN (KING OF THE OCHE)
ODDS2.38
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 20:45, torsdag 15 februari 2024

SPELTIPS OCH ODDS INFÖR MICHAEL VAN GERWEN – PETER WRIGHT 15/2

DARTPREMIER LEAGUE DARTS
PUBLICERAD 12:05, TISDAG 13 FEBRUARI 2024

Standardspelet sista veckorna har varit att spela på motståndaren till en mycket formsvag Peter Wright.

Nu möter han dessutom Michael van Gerwen, som tillsammans med Luke Littler får anses vara världens bästa dartspelare just nu.

Michael van Gerwen - Peter Wright
Start:
Arena:
TV/Stream:
20:45, torsdag 15 februari 2024
OVO Hydro, Glasgow
Viaplay, PDC TV

Själv har Michael van Gerwen varit tydlig med att formen inte riktigt är där än. Men nederländaren blir sakta men säkert bättre för varje vecka. Under inledningen av säsongen har han vunnit Night 2 i Premier League (förra torsdagen) och Dutch Masters på hemmaplan.

Så om Michael van Gerwen ännu inte tycker sig ha hittat formen får man säga att han har lyckats ganska bra ändå. Det säger väldigt mycket om den enorma nivå som Michael van Gerwen har.

Min personliga känsla är att Michael van Gerwen kommer att pressa sig själv mycket under våren. Anledningen? Luke Littler. Michael van Gerwen vill inte stå vid sidan om och se på när någon ny, ung 17-åring talang tar över hela scenen. Det accepterar inte The Green Machine.

No Account Bet är överlägsna på dartodds

Vill du spela mer på dart? Då kan vi varmt rekommendera att registrera ett konto hos No Account Bet. Det är utan tvekan ett av spelbolagen i Sverige som har bäst utbud – och högst odds – på dart.

Exempelvis har man en spelmarknad som jag ofta återvänder till och som har varit mycket lukrativ sista tiden. King of the Orche, eller Kungen av fotmärket, är ett spel som innebär att man måste vinna matchen, ha högst checkout och flest 180s.

Det finns ett element av slump i just checkouten, men flest 180s och att vinna matchen ska Michael van Gerwen göra bekvämt mot Peter Wright den här veckan. Så är det ofta, att man redan på förhand kan känna sig ganska tryck med hur matchen ska sluta.

Högst checkout kan vara lite mer vanskligt, men Michael van Gerwen är en spelare som ofta söker sig mot en hög checkout och som brukar vara nere på en checkout tidigare än sin motståndare. Då får man också chansen till en hög checkout.

Ett alternativ när man väljer den här oddsmarknaden är att komplettera sitt spel med Michael van Gerwen matchvinnare+flest 180s och Michael van Gerwen matchvinnare+högst checkout. Dessa kombinationsspel finns också. Att sprida sina risker på det sättet är smart.

Kombinationsspel på Michael van Gerwen

Matchvinnare + flest 180s + högst checkout2.38
Matchvinnare + flest 180s1.67
Matchvinnare + högst checkout1.50

Peter Wright är på väg tillbaka

Innan vi släpper er vill vi höja ett litet varningens finger för att Peter “Snakebite” Wright är på väg tillbaka igen. Efter en horribel inledning på säsongen såg han betydligt bättre ut förra veckan. Då spelade han för övrigt med Michael van Gerwens ommålade pilar.

Om ett par veckor kommer Peter Wright säkert att ha hittat ännu mer och snart är det ingen drömlottning att få skotten i den första rundan av Premier League längre. Men han är inte där riktigt än.

Michael van Gerwen måste gälla som favorit inför det här mötet och vårt huvudspel blir Michael van Gerwen (King of the Oche) till 2.38 gånger insatsen hos No Account Bet. Spelet kan vara svårt att hitta hos många andra spelbolag, så registrera dig gärna hos No Account Bet och ta samtidigt del av en bonus på 2 000 kronor för nya kunder.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 2000 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.