Bild speltips
SPELTIPSTORINO ÖVER 1,5 MÅL
ODDS1.78
RYGGA SPELET
SPELSTOPP 12:30, söndag 4 februari 2024

SPELTIPS OCH ANALYS INFÖR TORINO – SALERNITANA 4/2

FOTBOLLSERIE A
PUBLICERAD 15:57, FREDAG 2 FEBRUARI 2024

Jumbon Salernitana har det tufft i Serie A just. Inför söndagens bortamatch mot Torino står man på tolv inspelade poäng och 44 insläppta mål på 22 matcher. Hemmalaget kan komma att utnyttja den svaga defensiven.

Torino - Salernitana
Start:
Arena:
TV/Stream:
12:30, söndag 4 februari 2024
Stadio Olimpico di Torino, Turin
TV4 Play

Efter 21 spelade matcher har Torino spelat ihop imponerade 31 poäng och är med i kampen om Europaplatserna i Serie A. Med sju poäng på lagets tre senaste matcher i ligan är formen god.

Detsamma går inte att säga om Salernitana som har fyra raka förluster i ligan och bara har vunnit en match sedan i slutet av november. Laget släpper in på tok för många mål som det ser ut just nu.

Torino är inget lag som öser in mål. Deras segrar kommer inte sällan med uddamålet. Detsamma gäller förlusterna i ligaspelet. Senast slog man Cagliari på bortaplan med 2-1.

Torino utnyttjar gästernas svaga försvar?

På hemmaplan har Torino dock blixtrat till ett par gånger. Inte bara genom att ta poäng mot starka motståndare utan även genom att göra det i grym stil. Till exempel slog man Napoli senast det begav sig med klara 3-0.

Torino har även gjort två eller fler mål mot Atlanta, Sassuolo, Cagliari och inte minst mot Salernitana på bortaplan tidigare under säsongen. Det väljer vi att luta vårt spel i matchen mot.

Utöver segermatchen borta mot Verona i slutet av december har Salernitana släppt in två eller fler mål i nio raka matcher. Då ska vi ha i åtanke att man har mött sämre lag än Torino under tiden.

Faktum är att Salernitana har en svag defensiv i grunden och den håller knappt Serie A-klass. Lägg till att Lassana Coulibaly är på landslagsuppdrag och att Lorenzo Pirola är skadad så har vi två ordinarie defensiva spelare borta som grädde på moset.

Vi låter oss inte luras av att det är en lunchmatch och att tempot kan vara lite sisådär. Torino lär gå för att stänga matchen tidigt och vi tror inte att Salernitana håller på när Duvan Zapata och gänget sätter fart.

Vi spelar Torino att göra över 1,5 mål, ett spel som finns till 1.78 hos Snabbare.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.