Bild speltips
SPELTIPSUNION BERLIN +0,5 MÅL
ODDS1.72
RYGGA SPELET
SPELSTOPP 18:30, onsdag 7 februari 2024

SPELTIPS OCH ANALYS INFÖR MAINZ – UNION BERLIN 7/2

FOTBOLLBUNDESLIGA
PUBLICERAD 15:57, MÅNDAG 5 FEBRUARI 2024

Vi bjuds på en tidigare uppskjuten match när Mainz och Union Berlin drabbar samman i Bundesliga under onsdagen. Hemmalaget har en seger på hela säsongen och vi tror inte att det blir en ny trepoängare här.

Mainz - Union Berlin
Start:
Arena:
TV/Stream:
18:30, onsdag 7 februari 2024
Mewa Arena, Mainz
V Sport Fotboll, Viaplay

Jürgen Klopps tidigare klubb har enorma problem med att göra mål. På 19 matcher har det blivit 14 mål framåt. Med det är man sämst i ligan tillsammans med FC Köln som just nu ligger på negativ kvalplats.

Mainz har på 19 matcher den här säsongen endast inkasserat en seger. Den kom något överraskande i hemmamötet mot RB Leipzig. Åtta kryss och tio förluster utöver det skrämmer inte någon motståndare.

Union Berlin har inte heller rosat marknaden. Efter succésäsongen ifjol när man kvalificerade sig för gruppspelet i Champions League har det gått riktigt knackigt i år. Man har dock tagit sig upp ovanför kvalstrecket och kan börja blicka uppåt i tabellen.

Man kommer senast från en förlust mot nämnda RB Leipzig på bortaplan. Innan dess hade laget dock besegrat bottenkollegan Darmstadt, spelat oavgjort mot Freiburg samt förlorat med uddamålet mot Bayern München.

Få mål att vänta?

En blick på tabellen och lagens senaste matcher hade kunnat få in oss på underspelet, som dock betalar därefter. Vi väljer istället att lägga vår tro på gästerna i torsdagens match. Union Berlin är trots allt i bättre form än sina motståndare.

Laget har “bara” fyra förluster på sina tio senaste matcher. Det ska tilläggas att tre av dessa har kommit mot Real Madrid, Bayern München och RB Leipzig. Under period har man besegrat Darmstadt, FC Köln och Borussia Mönchengladbach.

I ligapremiären blev det 4-1 för Union Berlin mot Mainz och vi vet att bortalaget här har en väldigt hög högstanivå. Man bör inte vara inblandade i bottenstriden när vi går in i slutomgångarna.

Snabbare erbjuder det generösa oddset 1.72 på Union Berlin +0,5. Det innebär att ett oavgjort eller en seger för bortalaget betalar ut, medan en andra seger på 20 försök för Mainz skulle innebära förlust.

Formen, historiken och grundkvaliteten i lagen talar för Union Berlin som har en möjlighet att lämna det yttersta nedflyttningshotet bakom sig för att blicka uppåt i tabellen.

Spelet blir: Union Berlin +0,5 mål till oddset 1.72 hos Snabbare. 

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.