Bild speltips
SPELTIPSMANCHESTER UNITED VINNER
ODDS1.84
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 17:30, söndag 18 februari 2024

SPELTIPS LUTON – MANCHESTER UNITED 18/2

FOTBOLLPREMIER LEAGUE DARTS
PUBLICERAD 19:35, LÖRDAG 17 FEBRUARI 2024

Manchester United gästar Luton Town i Premier League söndagen den 18/2. Kan gästerna ta den femte raka segern?Om jag får säga mitt så tror jag det!

Luton - Manchester United
Start:
Arena:
TV/Stream:
17:30, söndag 18 februari 2024
Kenilworth Road, Luton
V Sport Premium, Viaplay

Det är den övre halvan mot den undre halvan som ställs mot varandra i den senare matchen under söndagen. Manchester United jagar en Europaplats medan Luton Town siktar mot ett nytt kontrakt.

Luton går in i söndagens match med 4-4 borta mot Newcastle och en förlust med 3-1 borta mot Sheffield United i bagaget. Den sistnämnda matchen bör svida mest med tanke på att det var jumbon man mötte på hemmaplan.

Som nykomling har Luton spelat in 20 poäng på 23 matcher varav 11 poäng på Kenilworth Road. Speciellt på hemmaplan hade man hoppats på mer poäng vid det här laget.

Manchester United är ungefär lika bra på bortaplan som på hemmaplan. Erik ten Hags mannar har 41 poäng totalt varav 19 är inspelade utanför Manchester. Bland annat har man två raka bortasegrar mot Wolves och Aston Villa.

Segern borta mot Aston Villa var ett styrkebesked. Det var ett sent avgörande som gav Manchester United tre poäng. Helt plötsligt skiljer det bara åtta poäng, med en match mindre spelad, för United upp till fjärdeplatsen.

Jag tror United vinner komfortabelt

Det kan tyckas dumdristigt att förlita sig på Manchester United till fullo med tanke på hur säsongen har sett ut. På sistone har man dock sett en viss stabilitet som har saknats tidigare.

Visserligen krävdes det ett mål av Victor Nilsson Lindelöf för att Manchester United skulle besegra Luton på Old Trafford tidigare under säsongen. Det var dock i en period där United var oerhört svajiga.

Det man har visat upp på sistone är vad man kan förvänta sig av laget och då är man ett par klasser bättre än Luton. Hemmalaget har dessutom förlusten mot Sheffield United i färskt minne.

Skadeläget är bra hos gästande Manchester United som får klara sig utan Aron Wan-Bissaka, Mason Mount och Lisandro Martinez, spelare vars bortfall man kan hantera.

Jag spelar Manchester United att vinna till 1.84 hos Snabbare.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.