Bild speltips
SPELTIPSBÅDA LAGEN GÖRA MÅL
ODDS1.64
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 16:00, lördag 10 februari 2024

SPELTIPS INFÖR WOLVERHAMPTON – BRENTFORD 10/2

FOTBOLLPREMIER LEAGUE
PUBLICERAD 15:37, TORSDAG 8 FEBRUARI 2024

Wolverhampton och Brentford är två lag som båda haft en tendens att spela målrika matcher på sistone.

Nu gör lagen upp i ett av flera lördagsmöten med klassisk avsparkstid 16:00.

Wolverhampton - Brentford
Start:
Arena:
TV/Stream:
16:00, lördag 10 februari 2024
Molineux Ground, Wolverhampton
V Extra, Viaplay, Allente

23 av 38 omgångar är spelade i Premier League och säsongen lever i allra högsta grad, både när det gäller toppstriden och bottenstriden.

För vissa lag, som Wolverhampton, finns det å andra sidan inte mycket kvar att spela om. 32 poäng på 23 omgångar gör att man i praktiken redan säkrat nytt kontrakt. Man brukar säga att det krävs 40 poäng, men det kommer man såklart att lösa utan problem.

Brentford däremot har fastnat i bottenskiktet, efter en riktigt svag period på sistone. Man har en match mindre spelad än många andra lag, endast 22 spelade omgångar, men poängskörden 22 ger ingen större trygghet. Det är endast tre poäng ner till Everton på nedflyttningsplats.

Ju snabbare man kan hitta tillbaka till formen, desto bättre. Det säger sig själv. Frågan är om det är mot Wolverhampton som man ska ta en efterlängtad och välbehövlig trepoängare?

Historiken, statistiken och oddsen talar för många mål

Det finns många indikationer som pekar i en målrik riktning inför den här matchen. För det första verkar oddssättarna hos Sveriges spelbolag överens om att det mesta talar för många mål här. Det märks på oddssättningen.

Historiken mellan lagen säger också att det kan bli en hel del mål. 1-1 och 3-2 (efter förlängning) slutade mötena i FA-cupen den här säsongen. Till slut gick Wolverhampton vidare till fjärde rundan den gången. Förra säsongen blev ligamötena 4-1 (borta) och 2-0 till Wolves. Säsongen dessförinnan slutade matcherna 1-1 och 2-1 till Wolves.

Statistiken då? Jo, Brentford har spelat sju raka matcher där båda lagen har gjort mål. Man har alltså själva gjort mål i sju raka matcher, men också släppt in mål i samtliga sju matcher. Faktum är att man nu står på 13 raka matcher utan hållen nolla.

Wolverhampton vann med 4-2 mot Chelsea senast, men föll 4-3 mot Manchester United i omgången innan det. Sett över hela säsongen har man gjort 37 mål och släppt in 37 mål. Det ger ett snitt på över 3 mål per match som laget spelar.

Man kan välja att gå i flera riktningar här, men målmarknaden är lite överspelad inför matchen. Runt 1.75 gånger pengarna på över 2,5 mål känns lite klent. Då lockas vi mer av 1.64 gånger insatsen på att båda lagen gör mål. Det finns hos ComeOn. 1-1 känns nämligen som ett högst troligt resultat.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.