Bild speltips
SPELTIPSKNICKS VINNER
ODDS1.75
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 01:00, fredag 23 februari 2024

SPELTIPS INFÖR PHILADELPHIA 76ERS – NEW YORK KNICKS 22/2

BASKETNBA
PUBLICERAD 19:19, ONSDAG 21 FEBRUARI 2024

Natten mot fredagen tar New York Knicks den förhållandevis korta resan till Philadelphia för ett möte mot 76ers. Jag lutar åt gästerna. Man hade fyra raka förluster innan All Star-uppehållet och bör vara laddade för omstart.

Philadelphia 76ers - New York Knicks
Start:
Arena:
TV/Stream:
01:00, fredag 23 februari 2024
Wells Fargo Center, Philadelphia
NBA TV

Notera att matchen spelas natten mot fredag, 23/2.

NBA-säsongen är alltså tillbaka efter det All Star-uppehåll som har hållit lagen och spelarna borta från spel i ganska exakt en vecka. Nu går man in i den sista fasen av grundserien.

Philadelphia 76ers befinner sig på en femteplats i Eastern Conference men har tappat rejält efter att storstjärnan Joel Embiid skadade sig. Man har förhoppningar om att han är tillbaka lagom till slutspelet.

Istället är det spelare som Tyrese Maxey, Tobias Harris och Buddy Hield som ska “göra det” för laget. Harris är skadad och Hield håller på att acklimatisera sig i sin nya omgivning efter traden från Indiana Pacers.

Gästerna från New York är på placeringen framför 76ers, med en mer seger och en match mer spelad. En svag avslutning inför All Star-helgen med fyra raka förluster gjorde att avståndet inte är större än så.

I Knicks är det Jalen Brunson som styr och ställer. Han var med under All Star-helgen, precis som Maxey i 76ers. Vid sin sida har han Julius Randle och OG Anuoby, två spelare som är väldigt mycket upp och ner.

Tränare för Knicks är den ökända Tom Thibodeau som alltid matchar sina stjärnor väldigt hårt. Det tog nog ut sin rätt under Knicks sista matcher innan uppehållet.

Nyladdat Knicks vinner på bortaplan

Det bör vara pigga ben i New York Knicks efter uppehållet och spelare för spelare är man ett bättre lag än 76ers när Joel Embiid är borta. Knicks har ett par spelare som är osäkra kort, dock inga jag tror förändrar utgången av matchen.

Det här blir det andra mötet för säsongen. När Knicks gästade i början av januari blev det seger med 36 poängs marginal. Då ska vi ha i åtanke att både Embiid och Maxey spelade och levererade för 76ers.

Känslan är att oddset går upp på Knicks som en följd av sviten inför uppehållet. Här lär vi dock se ett revanschsuget, hungrigt och piggt bortalag som jag tror lämnar Philadelphia med en ny seger.

Knicks att vinna spelas till 1.97 hos No Account Bet. Notera att spelet gäller inklusive en eventuell förlängning.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 2000 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.