Bild speltips
SPELTIPSCAVALIERS -3,5
ODDS1.84
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 01:30, lördag 24 februari 2024

SPELTIPS INFÖR PHILADELPHIA 76ERS – CLEVELAND CAVALIERS 23/2

BASKETNBA
PUBLICERAD 08:32, FREDAG 23 FEBRUARI 2024

Philadelphia 76ers är i farten för andra natten i rad. Nu ställs man mot Cleveland Cavaliers under natten mellan fredag 23/2 och lördag 24/2. Jag väljer att gå emot hemmalaget även den här gången.

Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers
Start:
Arena:
TV/Stream:
01:30, lördag 24 februari 2024
Wells Fargo Center, Philadelphia
NBA TV

Det blev aldrig riktigt någon match av nattens match i Wells Fargo Center. New York Knicks gjorde ett tidigt ryck och hade över 20 poäng ner till 76ers i halvtid. Segermarginalen blev till sist 14 poäng.

Glädjeämnet för 76ers var i vanlig ordning Tyrese Maxey. Guarden gjorde 35 poäng och vad han kunde för att hemmalaget skulle vinna matchen. Tyvärr fick han närmast obefintlig hjälp av sina lagkamrater.

Nu möter man ett, i mina ögon bättre lag än Knicks, Cleveland Cavaliers som också spelade under natten. Man förlorade på hemmaplan mot talangfulla Orlando Magic med 109-116.

Cavaliers saknade stjärnan Donovan Mitchell på grund av sjukdom. Det är oklart huruvida han spelar i Philadelphia under natten. Mitt spel baseras dock på att han avstår. Om han spelar är det en stor bonus i sammanhanget.

Gästerna från Cleveland placerar sig på en andraplats i Eastern Conference. Darius Garland, Evan Mobley, Jarrett Allen och Isaac Okoro är tillsammans med Mitchell en riktigt stark startfemma.

Maxeys börda är för tung

Tyvärr är det, när Joel Embiid inte är spelbar, tunt för 76ers bakom Tyrese Maxey. Fem spelare i New York Knicks gjorde fler poäng senast än 76ers näst bästa man. Det var Buddy Hield som gjorde 14 poäng på 5 av 15 skott.

Faktum är att dessa lagen möttes för tio dagar sedan. Då vann faktiskt 76ers på bortaplan med två poängs marginal. Jag har väldigt svårt att se att man släpper serien (Cavaliers vann första matchen lagen emellan) mot ett skadeskjutet 76ers.

Cavaliers har för många vapen och när 76ers inte har en co-star till Maxey ska man inte kunna rå på gästerna ytterligare en gång.

Oddset på Cavaliers ökar lite på grund av att man åker från Cleveland över dagen, samt att Mitchell är tveksam. Jag väljer att gå emot höjningen och spelar Cavaliers -3,5 till 1.84 hos Snabbare.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.