Bild speltips
SPELTIPSNATHAN ASPINALL VINNER
ODDS3.10
RYGGA SPELET
SPELSTOPP 20:15, torsdag 8 februari 2024

SPELTIPS INFÖR NATHAN ASPINALL – MICHAEL VAN GERWEN 8/2

DARTPREMIER LEAGUE DARTS
PUBLICERAD 13:17, FREDAG 2 FEBRUARI 2024

Michael van Gerwen gick till semifinal och Nathan Aspinall åkte ut direkt under den första kvällen i Premier League Darts.

Men när spelarna nu möts under den andra kvällen finns det all anledning att varna för en skräll.

Nathan Aspinall - Michael van Gerwen
Start:
Arena:
TV/Stream:
20:15, torsdag 8 februari 2024
Mercedes-Benz Arena, Berlin
Viaplay, PDC TV

Det är inte helt enkelt att få grepp om dartspelaren Nathan Aspinall, som i sina bästa stunder kastar 180 efter 180 och känns som en spelare som kan slå vem som helst i världen.

Förra säsongen, inte minst i Premier League Darts, visade Nathan Aspinall att han är bra nog att göra precis det. Men tyvärr har Nathan Aspinall svårt att hålla uppe nivån över tid och han har krånglat en del med sina träningsrutiner de senaste månaderna, något som verkar ha fått negativa konsekvenser.

I Dart-VM, som spelades över jul och nyår, åkte Nathan Aspinall ut tidigt. Det sved ordentligt. Nu behöver Nathan Aspinall ha en stark säsong för att behålla sin plats i Premier League till nästa år, den saken är säker.

Nu blev det visserligen förlust mot Gerwyn Price i den första matchen i Premier League Darts 2024, men Nathan Aspinall gjorde en bra insats. Det fanns glimtar av det som en gång gjorde honom till en sylvass utmanare i den här typen av sammanhang.

Min magkänsla är att Nathan Aspinall sakta men säkert är på väg att hitta formen. Det finns därför goda möjligheter att han ska kunna vinna mot Michael van Gerwen.

Michael van Gerwen är fortfarande inte 100%

Michael van Gerwen är alltid en spelare som tillhör den absoluta världstoppen. Inledningen på den här säsongen har varit bra, där han bland annat vann Dutch Masters på hemmaplan. Det är skönt att ha med sig inför fortsättningen.

Men trots att han redan hunnit bärga en titel (en av två tillgängliga) är känslan att nederländaren inte är nära sin högstanivå. Han ser riktigt slarvig ut på dubblar, han kan gå flera visits utan att ens träffa en trippel och han verkar inte ha den där hungern.

Personligen tror jag att prestigekampen mot Luke Littler och Luke Humphries kan vara precis vad Michael van Gerwen behöver för att resa sig igen. Han är mesta mästare i Premier League av en anledning. Han höjer sig ofta i den här tävlingen, framför allt när det gäller framåt slutspelet.

Med det sagt är formen inte där nu och i början av säsongen tror jag att vi kan se ett par svidande förluster. Kanske redan mot Nathan Aspinall under den andra torsdagskvällen med Premier League-dart.

3.10 gånger insatsen på att Nathan Aspinall vinner mot Michael van Gerwen känns som ett bra spelvärde i det här läget. Känslan är att han vinner närmare hälften av matcherna mot MVG givet förutsättningarna precis här och nu. Då är 3.10 bra betalt.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100 KRONOR UTAN INSÄTTNING
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.