Bild speltips
SPELTIPSNATHAN ASPINALL VINNER
ODDS3.25
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 21:15, torsdag 15 februari 2024

SPELTIPS INFÖR NATHAN ASPINALL – LUKE HUMPHRIES 15/2

DARTPREMIER LEAGUE DARTS
PUBLICERAD 12:06, TISDAG 13 FEBRUARI 2024

Förlust mot Gerwyn Price, förlust mot Michael van Gerwen. Det gör att Nathan Aspinall står på noll poäng i Premier League Darts.

Mot Luke Humphries är han återigen klar underdog enligt oddsen. Men nu måste det väl äntligen lossna?

Nathan Aspinall - Luke Humphries
Start:
Arena:
TV/Stream:
21:15, torsdag 15 februari 2024
OVO Hydro, Glasgow
Viaplay ,PDC TV

Nathan Aspinall har en lite tyngre period bakom sig, både spel- och resultatmässigt. Allra värst gick det i Dart-VM där han åkte ut redan i den första omgången efter att ha spelat väldigt dåligt.

Själv har den sympatiske engelsmannen pratat om att han nu gått tillbaka till grunderna i sitt träningsupplägg och i sitt spel. Förhoppningen är att han ska hitta tillbaka till den höga nivå som vi såg många gånger under Premier League Darts 2023.

Så här långt står Nathan Aspinall på 0 poäng på 2 matcher i Premier League Darts 2024. Det återstår 14 torsdagskvällar i grundserien, så det är ingen större fara på taket. Men med det sagt är det läge att snart börja plocka poäng.

Den här veckan väntar ett tufft motstånd i den första omgången. Det är vinna eller försvinna som gäller i varje match om torsdagarna, så det här blir inte enkelt. Luke Humphries, regerande världsmästare, står mellan Nathan Aspinall och hans första poäng.

Luke Humphries har varit ur form sedan Dart-VM

Man ska ha med sig att Luke Humphries har varit ur form sedan Dart-VM. Han har underpresterat i flera olika tävlingar och hans spel går inte att känna igen. Framförallt när det gäller powershooting är det tydligt att Luke Humphries inte är sig själv.

Luke Humphries brukar vara den spelare som är mest av en garanti på T20 och det finns få, om ens någon, som kan snitta lika högt som honom. T20 på T20 gör också att han brukar få många 180s under en match. Men så har hans spel inte sett ut sista månaden.

Förra veckan vann Luke Humphries mot en formsvag Peter Wright i den första omgången, men vinsten satt långt inne. Mot Luke Littler i semifinalen var Luke Humphries nära att vinna, men förlorade med 6-5. Trots ett snitt över 100 i båda matcherna var ändå den övergripande känslan att Luke Humphries inte riktigt är där. Inte än.

Själv pratar Luke Humphries om att han inte känner rytmen på samma sätt som tidigare, men att han närmar sig. Med tanke på hur tuff konkurrensen är i Premier League den här säsongen så ska han vara nöjd med att ha tagit sin första poäng i alla fall, trots att spelet inte känns fullt så övertygande.

Inom kort räknar jag med att Luke Humphries är tillbaka i gammalt gott slag. Men nu är det Nathan Aspinalls tur att vinna. Till 3.25 gånger pengarna hos No Account Bet spelar jag därför Nathan Aspinall att vinna. Det är ett bra spelvärde sett till att han borde vinna den här matchen minst var tredje gång givet rådande förutsättningar.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 2000 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.