Bild speltips
SPELTIPSMANCHESTER UNITED -1
ODDS1.96
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 16:00, lördag 24 februari 2024

SPELTIPS INFÖR MANCHESTER UNITED – FULHAM 24/2

FOTBOLLPREMIER LEAGUE
PUBLICERAD 19:23, FREDAG 23 FEBRUARI 2024

Ett Manchester United i fin form välkomnar Fulham till Old Trafford lördagen den 24 februari. Hemmalaget går för den sjätte raka segern. Gästerna från London har svajat en del på sistone.

Manchester United - Fulham
Start:
Arena:
TV/Stream:
16:00, lördag 24 februari 2024
Old Trafford, Manchester
V Sport Premium, Viaplay

Efter en kaosartad säsong på många sätt och vis har det lugnat ner sig för Manchester United och Erik ten Hag på sistone. Man radar upp segrar i ligan och är vidare i FA-cupen. Där finns det en titelchans för klubben den här säsongen.

Fem raka segrar och ingen förlust på lagets sju senaste matcher. Med tanke på hur man har presterat tidigare under säsongen är detta en bra plats att vara på för Manchester United.

Det man framför allt jagar i ligan är fjärdeplatsen, den som Aston Villa i skrivande stund är ägare av. Dit upp har man fem poäng inför helgens omgång med 13 matcher kvar att spela.

Nu kommer Fulham på besök och man gör det efter en seger på lagets åtta senaste matcher. Den kom hemma mot Bournemouth i den näst senaste omgången innan man föll mot Aston Villa på hemmaplan senast.

Det är framför allt ett väldigt bortasvagt Fulham som kommer till Old Trafford under lördagen. Man är näst sämst på resande fot den här säsongen, med endast sju inspelade poäng på tolv matcher.

United vinner utan Hojlund

Rasmus Hojlund saknas i Manchester United vilket är synd med tanke på att dansken har kommit igång. I matchen mot Luton gjorde han båda målen när man vann med 2-1. Det var anfallarens sjunde mål på sex matcher.

Nu tar troligtvis Marcus Rashford platsen längst fram i banan vilket är en ersättare som absolut är duglig. Visserligen bara fem mål på 24 framträdanden den här säsongen men 82 mål i United-tröjan totalt genom åren talar sitt tydliga språk.

Fulham saknar i sin tur Raul Jimenez som får avstå för fjärde matchen i rad. Dessutom är den viktiga mittfältaren Joao Palhinha avstängd efter att ha plockat upp en varning senast.

Det är ett Fulham som verkligen inte trivs när man inte får spela på Craven Cottage och jag tror man får det tufft mot ett formstarkt Manchester United som har fått vittring på fjärdeplatsen.

Manchester United -1 (insatsen tillbaka vid oavgjort) spelas till 1.96 hos ComeOn.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.