Bild speltips
SPELTIPSCHELSEA +1,5 MÅL
ODDS1.85
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 18:30, lördag 17 februari 2024

SPELTIPS INFÖR MANCHESTER CITY – CHELSEA 17/2

FOTBOLLPREMIER LEAGUE
PUBLICERAD 18:23, FREDAG 16 FEBRUARI 2024

Manchester City tog sin elfte raka seger i veckans Champions League mot FC Köpenhamn. Lördagen 17/2 kommer Chelsea på besök i ligaspelet.

Manchester City - Chelsea
Start:
Arena:
TV/Stream:
18:30, lördag 17 februari 2024
Etihad Stadium, Manchester
V Sport Premium, Viaplay

Senast Manchester City och Chelsea möttes blev det 4-4 i en underhållande match. Kan gästerna från London stå för ett liknande resultat på Etihad Stadium, eller blir det åka av?

Faktum är att Chelsea har stått för ett par fina prestationer på sistone. Lagets två senaste matcher har slutat med segrar med 3-1. Det är framför allt bortasegern borta mot Aston Villa i FA-cupen som är en fjäder i hatten.

Man är dock kvar på en tiondeplats i ligan och får tufft att utmana om Europaplatserna. Deras chans på en titel är i just cupspelet. I ligan gäller det främst att avsluta snyggt.

Förutom all den press som kommer med att vara en större klubb kan man spela avslappnat borta mot Manchester City, något som jag tror kan gynna laget.

Manchester City var i farten i veckan när man bortaslog FC Köpenhamn med 3-1 i Champions League. Det var en fysiskt tuff match där City med ett sent mål skaffade sig ett gyllene utgångsläge inför returen.

Chelsea kan hänga med på Etihad

Jag säger inte att Chelsea går och vinner borta mot Manchester City. Det är däremot en match där man absolut kan vålla problem för motståndarna. Chelsea var nederlagstippade i mötet mot Stamford Bridge men såg till att den matchen slutade 4-4.

Manchester City spelade trots allt en tuff match i veckan. Jack Grealish, Bernardo Silva och Mateo Kovacic är tveksamma. Chelsea har en gedigen skadelista men har å andra sidan dragits med den under hela säsongen.

När Chelsea +1,5 betalar 1.85 trots att laget har åtta dagars vila mot motståndarnas fyra, dessutom med en resa i benen, är det bara att hugga.

Chelsea +1,5 spelas hos No Account Bet.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 2000 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.