Bild speltips
SPELTIPSLUKE LITTLER VINNER
ODDS1.46
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 21:15, torsdag 8 februari 2024

SPELTIPS INFÖR LUKE LITTLER – ROB CROSS 8/2

DARTPREMIER LEAGUE DARTS
PUBLICERAD 13:06, FREDAG 2 FEBRUARI 2024

Luke Littler fortsätter att visa storform i alla tävlingar han ställer upp i. Det enda som stoppat honom är små marginaler som inte riktigt varit på hans sida.

Mot en lite krampaktig Rob Cross gäller han som favorit på förhand. Det finns ingen anledning att ifrågasätta det.

Luke Littler - Rob Cross
Start:
Arena:
TV/Stream:
21:15, torsdag 8 februari 2024
Mercedes-Benz Arena, Berlin
Viaplay, PDC TV

Premier League Darts inleddes under torsdagen den 1 februari och nu väntar ytterligare 16 torsdagar med dart i världsklass. Varje torsdag gör samma åtta spelare upp i en kvällsturnering.

Nu har turen kommit till Berlin att stå värd för Premier League-darten. Mercedes-Benz Arena är skådeplatsen för vad som väntas bli en härlig kväll med underhållande dart. Det är något visst när dartcirkusen kommer till Tyskland, eller andra darttokiga länder som ligger utanför de brittiska öarna.

En av matcherna avgörs mellan Luke Littler och Rob Cross, två spelare som åkte ut i semifinalen under den första kvällen i Premier League.

Med det sagt hade Luke Littler en mycket starkare prestation, både vad gäller totalt snitt och skarphet när det väl gällde. Han föll också mot Michael Smith, som senare vann hela kvällen. Rob Cross slog en formsvag Peter Wright och då missade han ändå väldigt många pilar på dubbel.

Oddset riskerar att sjunka närmare torsdag

Här är vi tidigt ute med vårt speltips, eftersom vi tror att Luke Littlers favoritskap kommer att växa mer och mer när torsdagen närmar sig. Detta kan också bero på att många kommer att spela på det relativt höga oddset, något som tenderar att få oddset att sjunka.

I skrivande stund finns det få oddsmarknader hos Betinia, som har varit tidiga med oddsen inför den andra kvällen i Premier League Darts. Därför håller vi det enkelt och går på det raka spelet.

Luke Littler har varit fantastisk i VM, Bahrain Masters, Dutch Masters och nu senast i Premier League såg formen ut att vara hyfsat konserverad. Det finns ingen anledning att hoppa av The Luke Littler Train än.

Därför spelar vi Luke Littler att vinna matchen mot Rob Cross till 1.46 gånger insatsen hos Betinia.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100 KRONOR UTAN INSÄTTNING
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.