Bild speltips
SPELTIPSRAONIC ÖVER 8,5 GAME
ODDS1.90
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 21:00, fredag 16 februari 2024

SPELTIPS INFÖR JANNIK SINNER – MILOS RAONIC 16/2

TENNISATP
PUBLICERAD 08:49, FREDAG 16 FEBRUARI 2024

ATP 500-turneringen i Rotterdam går in i kvartsfinalerna under fredagen. Vi tror oss ha hittat ett bra spel i matchen mellan Jannik Sinner och Milos Raonic, där vi väljer att backa veteranen.

Jannik Sinner - Milos Raonic
Start:
Arena:
TV/Stream:
21:00, fredag 16 februari 2024
Rotterdam Ahoy, Rotterdam
TV4 Sport Live 1, TV4 Play

Jannik Sinner är den klarast lysande stjärnan på tennishimlen just nu. Italienaren har 14 raka segrar sedan förlusten i ATP-slutspelet mot Novak Djokovic. Därefter har han bland annat besegrat nämnda Djokovic två gånger samt vunnit sin första Grand Slam-turnering.

ATP Rotterdam är världsfyrans första turnering sedan Australian Open. Han inledde den genom att besegra hemmaspelaren Botic van de Zandschulp i raka set utan att förta sig.

Däremot hade han lite större problem med veteranen Gael Monfils från Frankrike. Efter att ha vunnit första set fick Sinner se Monfils vinna det andra. Det var först i ett tredje och avgörande set som Sinner kunde säkra segern.

Det var väldigt få vinnare från Sinner, 13 till antalet. Jag tror inte att det är något som Sinner behöver jobba på, bara att han hade en dålig dag på jobbet. Däremot tror jag att även nästa veteran kan vålla en del problem.

Milos Raonic var en gång i tiden rankad som nummer tre i världen. Kanadensaren var i final i Wimbledon och i semifinal i Australian Open under 2016. Efter ett par års frånvaro från den stora scenen har 33-åringen gett sig ut på ett sista äventyr.

Det som utmärker Raonic och alltid har gjort är hans tunga serve. Han är den spelare som har vunnit tredje flest game i egen serve genom historien. Dessutom har han fortfarande en av tourens högre vinstprocent.

Han har spelat två matcher i Rotterdam där antalet vinnare framför allt sticker ut. Mot hemmaspelaren Jesper de Jong slog han 36 vinnare mot motståndarens 15. Raonic vann häpnadsväckande 36 av 37 poäng när han fick in sin förstaserve.

Trots tuffare motstånd i den andra omgången mot Alexander Bublik fortsatte Raonic att slå in vinnare. Det blev 30 till antalet och 28 av 33 vunna bollar i sin förstaserve. Dessutom räddade han tre av tre breakbollar.

Raonic kan stå upp mot Sinner

Jag lutar mitt spel i den här matchen mot prestationerna från Raonic så här långt i turneringen. Alexander Bublik framför allt är ingen dussinspelare och det var imponerande att se hur Raonic tog sig an matchen.

Det finns ett spel hos No Account Bet som lockar lite extra. Raonic kommer i egen serve att kunna göra det till en besvärlig kväll för Sinner. Jag ser framför mig hur kanske något set till och med går till tiebreak.

Man ska ha i åtanke att underlaget i Rotterdam är långsamt för att vara hardcourt. Raonic verkar dock inte ha några problem med det utan sätter dit den ena tunga serven efter den andra.

Jag tror att Raonic tar minst nio game i matchen. Om han ordnar ett tiebreak är han uppe i sex, potentiellt sju om han tar hem setet.

Raonic över 8,5 games spelas till 1.90 hos No Account Bet.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 2000 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.