Bild speltips
SPELTIPSINTER UNDER 1,5 MÅL I ANDRA HALVLEK
ODDS1.76
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 21:00, fredag 16 februari 2024

SPELTIPS INFÖR INTER – SALERNITANA 16/2

FOTBOLLSERIE A
PUBLICERAD 08:28, FREDAG 16 FEBRUARI 2024

Det är toppen mot botten i Serie A under fredagskvällen. En ny omgång av den italienska högstaligan och kan det sluta med något annat än en hemmaseger för Inter, som tar emot jumbon Salernitana?

Inter - Salernitana
Start:
Arena:
TV/Stream:
21:00, fredag 16 februari 2024
San Siro, Milano
TV4 Fotboll, TV4 Play

Inter gör en väldigt stark säsong och har verkligen visat sin klass i lagets två senaste möten. Segern i seriefinalen hemma mot Juventus följdes upp av en stark vändning borta mot Roma i en match som slutade 4-2 till Milanolaget.

Inför helgens omgång toppar Inter tabellen med sju poäng ner till Juventus och dessutom med en match mindre spelad. Det är en speciell vecka för förra årets Champions League-finalister, i och med att slutspelet i det här årets upplaga av Champions League inleds.

Atlético Madrid kommer på besök i en match som klubben, spelarna och fansen har sett fram emot sedan lottningen i december. Det är ett tufft motstånd man får, vilket andraplatsen i gruppspelet ligger som grund för.

Den matchen spelas på tisdag nästa vecka, det vill säga fyra dagar efter matchen mot Salernitana på fredagen. Vi ser framför oss att man tar minimalt med risker kring skador och skavanker.

Salernitana går i sin tur en dyster säsong till mötes. Efter två säsonger då man har klarat sig kvar sedan uppflyttningen talar det mesta för att man får göra ett återbesök i Serie B till nästa säsong.

Laget har 13 poäng hittills på 24 matcher. Det är sju poäng upp till säker mark. Ingenting är omöjligt men det kommer att krävas en rejäl uppryckning om det ska bli tal om spel i högstadivisionen nästa säsong.

Inter gör jobbet, men inte mer

Vi tvivlar inte på att Inter vinner den här matchen. Det jag däremot inte ser framför mig är att man gör det genom att köra över gästerna i 90 minuter. Matchen mot Atlético Madrid ligger säkerligen i tankarna.

Mitt spel för kvällen grundar sig i att jag tror att Inter får hål på Salernitana ganska tidigt. Man går för att stänga matchen så snabbt som möjligt, och kan säkert gå upp till 2-0/3-0 i första halvlek.

Oddssättarna tror tvärtom. Salernitana har visat sig starka i den första halvleken på sistone och har inte varit i underläge med mer än ett mål efter 45 minuter sedan en förlust mot Bologna i början av december.

Förutsättningarna är lite mer speciella här, eftersom Inter har en oerhört viktig match i Champions League att tänka på. Om Inter har den ledningen jag förväntar mig, tror jag också att man slår av på takten i den andra halvleken.

Jag vågar inte förlita mig på att Salernitana gör mål framåt eller att Inter går helt mållösa under matchens sista 45 minuter. Däremot tror jag att man nöjer sig med ännu en stabil seger, och inte gör mer än ett mål i den andra halvleken.

Inter under 1,5 mål i den andra halvleken spelas hos Snabbare. Spelet ger 1.76.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.