Bild speltips
SPELTIPSUNDER 2,5 MÅL FÖR VARBERGS BOIS
ODDS1.81
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 18:30, måndag 19 februari 2024

SPELTIPS INFÖR IFK LULEÅ – VARBERGS BOIS 19/2

FOTBOLLSVENSKA CUPEN
PUBLICERAD 11:39, SÖNDAG 18 FEBRUARI 2024

IFK Luleå och Varbergs BoIS är två av lagen som avslutar den första omgången av Svenska Cupen på måndag 19/2. En tät match är att vänta. IFK Luleå visade under fjolåret att man kan hålla siffrorna nere på hemmaplan.

IFK Luleå - Varbergs BoIS
Start:
Arena:
TV/Stream:
18:30, måndag 19 februari 2024
Arcushallen, Luleå
TV4 Play

När IFK Luleå välkomnar Varbergs BoIS till Arcushallen är det för att inleda gruppspelet i Svenska Cupen för båda klubbarna. I en grupp med Malmö FF och Östers IF är detta en match som båda lagen bör vinna för att ha chans på avancemang.

Oddssättarna har valt att förlita sig helt och hållet på Varbergs BoIS, något jag tycker är lite märkligt. Vi som såg lagets prestationer och resultat i Allsvenskan 2023 vet att det finns stora brister.

Nu har man rensat rejält i truppen och in har bland annat Tobias Linderoth kommit som tränare. Jag tror absolut att den tidigare landslagsmittfältaren kan få ordning på Varbergs BoIS längre fram.

Nu handlar det om att åka långt upp i norr för att spela fotboll i en inomhushall, med allt vad det innebär. Tuffare motståndare än Varbergs BoIS var i Arcushallen i Svenska Cupen 2023 och kom undan med blotta förskräckelsen.

Varbergs BoIS har två förluster mot Helsingborgs IF och Tvååker på försäsongen medan man senast slog Falkenbergs FF med 3-0.

Målsnål match att vänta

Jag kikade på under 2,5 mål i matchen innan jag valde att fokusera på gästerna. Även här finns möjligheten att spela under 2,5 mål, då bara med Varbergs målskörd i beaktande.

När IFK Luleå tog emot både Degerfors och Malmö FF här under fjolåret blev det förluster med 2-0 och 1-0. Det är inte lätt att spela på underlaget i hallen, samtidigt som man möter ett lågt stående Luleå på en väldigt liten fotbollsplan.

Varbergs BoIS kommer behöva ett par månader innan spelet sitter så som tränare Linderoth vill att det ska sitta. Borta mot IFK Luleå i träningspremiären tror jag man nöjer sig med att åka hem med tre pinnar.

Bortalaget Varbergs BoIS att göra under 2,5 mål spelas till 1.81 hos Paf.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
99 FREE SPINS
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.