Bild speltips
SPELTIPSCHELSEA VINNER
ODDS1.78
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 21:00, måndag 12 februari 2024

SPELTIPS INFÖR CRYSTAL PALACE – CHELSEA 12/2

FOTBOLLPREMIER LEAGUE
PUBLICERAD 12:15, SÖNDAG 11 FEBRUARI 2024

Chelsea blixtrade till borta mot Aston Villa under veckan som gick. Borta mot Crystal Palace finns goda poängchanser. Man trivs mot motståndet och har fortfarande siktet inställt på högre placeringar.

Crystal Palace - Chelsea
Start:
Arena:
TV/Stream:
21:00, måndag 12 februari 2024
Selhurst Park, London
V Sport Premium, Viaplay

Med 13 raka segrar mot Crystal Palace har Chelsea ett övertag på sina motståndare. Vi tror att man förlänger den sviten mot ett svajigt hemmalag under måndagen.

Det ska sägas att varken Crystal Palace eller Chelsea har rosat marknaden den här säsongen. Medan Palace har placerat sig farligt nära nedflyttningsstrecket är Chelsea en bra bit från både titelkampen och Champions League-platserna.

Chelsea har blixtrat till ibland. I förra veckans bortamatch mot Aston Villa i FA-cupen gick man upp till en tidig 2-0-ledning innan Enzo Fernandez stängde matchen genom att vackert frisparksmål i den andra halvleken.

Man såg ut att vara på gång även i ligan ett tag men förlorade två raka matcher mot Liverpool och Wolverhampton. Grundkapaciteten är väldigt hög men dalarna för många och för långa.

Roy Hodgsons Crystal Palace får se upp för lagen nedanför i tabellen. Man slog visserligen Sheffield United med nöd och näppe men fick se sig besegrade med klara 4-1 borta mot Brighton senast.

Brutal inbördes statistik

13 raka matcher har spelats med Chelsea som segrare mot Crystal Palace. Senast Palace stod som vinnare var i oktober 2017. Även om varje match, särskilt i ett derby, lever sitt eget liv är det ändå en svit man ska ha i åtanke.

Chelsea såg väldigt bra ut mot Aston Villa senast. Conor Gallagher gjorde lite som han ville och Nicolas Jackson fick göra mål. Vi förutspår ett par segrar den närmaste tiden och eventuellt en kamp om sjätteplatsen, som kan innebära spel i Europa nästa säsong.

Senast lagen möttes blev det 2-1 till Chelsea. Det var så sent som i december 2023 och det var en rättvis seger för “The Blues” som dock fick vänta till slutminuterna för att få till ett avgörande.

Pressen har släppt lite för Chelsea om inte riskerar nedflyttning och endast kan överraska genom att knipa en mer framskjuten placering. Vi tror att man tar den korta resan till Selhurst Park och hämtar hem alla tre poäng.

Notera att Crystal Palace saknar Marc Guéhi och Michael Olise som båda fick lämna planen mot Brighton. Sedan tidigare finns Ebereche Eze på skadelistan.

Chelsea att vinna spelas till 1.78 hos Hajper.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.