Bild speltips
SPELTIPSSOUTHAMPTON VINNER MATCHEN
ODDS1.73
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 21:00, tisdag 13 februari 2024

SPELTIPS INFÖR BRISTOL CITY – SOUTHAMPTON 13/2

FOTBOLLCHAMPIONSHIP
PUBLICERAD 19:58, MÅNDAG 12 FEBRUARI 2024

Det spelas flera matcher från engelska Championship under tisdagen. En av kvällens mer intressanta drabbning utspelar sig i Bristol, dit serietvåan Southampton kommer på besök.

Bristol City - Southampton
Start:
Arena:
TV/Stream:
21:00, tisdag 13 februari 2024
Ashton Gate Stadium, Bristol
V Sport Premium, Viaplay

Med fyra raka segrar i bagaget stormar Southampton mot en återkomst till Premier League. Näst på tur står alltså Bristol City, som har svajat rejält på sistone. Bortalaget innehar den klart bättre formen i nuläget.

Southampton avser att göra sejouren i Championship ettårig. Det visar man inte minst just nu när man radar upp den ena övertygande segern efter den andra. Fjärde raka kom när Huddersfield Town besegrades med 5-3 senast.

Målglada Southampton har även besegrat Swansea och Rotherham på bortaplan för att nå upp till 19 segrar på 30 matcher. De är bara serieledarna Leicester som gör fler mål än Southampton, 66 respektive 60 totalt hittills.

Efter fem raka matcher utan seger fick Bristol City vinna senast när man besegrade Middlesbrough på bortaplan. Under veckan som gick spelade laget även en tuff bortamatch i FA-cupen mot Nottingham Forest som slutade med respass efter straffar.

Southampton blir svåra att stoppa

Southampton gjorde det som Bristol City inte lyckades med, nämligen att avancera i FA-cupen. Laget fick en behaglig resa i returmötet hemma mot Watford, en match som slutade 3-0.

Tio mål på lagets tre senaste matcher vittnar om att man inte har för avsikt att sakta ner. På bortaplan är man något mer försiktiga men är trots allt seriens näst bästa bortalag med 29 poäng på 15 matcher.

Southampton vann höstens möte mellan lagen med 1-0. Vi tror på en något mer målglad historia den här gången. Framför allt tror vi på att Southampton tar tre nya poäng mot motståndarna.

Form, kvalitet och motivation ligger som grundpelare för mitt tips.

Southampton vinner matchen vilket spelas till 1.73 hos SpeedyBet.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 1000 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.