Bild speltips
SPELTIPSMANCHESTER UNITED (DNB)
ODDS2.22
RYGGA SPELET!
SPELSTOPP 17:30, söndag 11 februari 2024

SPELTIPS INFÖR ASTON VILLA – MANCHESTER UNITED 11/2

FOTBOLLPREMIER LEAGUE
PUBLICERAD 11:57, LÖRDAG 10 FEBRUARI 2024

Det spelas fotboll på klassiska Villa Park i Birmingham under söndagen. Aston Villa ska försöka repa sig efter uttåget i FA-cupen i veckan. Man stöter dock på ett Manchester United i form som har siktet inställt på Europaplatserna. 

Aston Villa - Manchester United
Start:
Arena:
TV/Stream:
17:30, söndag 11 februari 2024
Villa Park, Birmingham
V Sport Premium, Viaplay

Vi går in i den 24:e omgången av Premier League den här helgen. Efter matcher under lördagen är det dags för West Ham och Arsenal att göra upp i ett Londonderby innan Aston Villa tar emot Manchester United.

Efter en svajig period för Manchester United har man kanske hittat en viss stabilitet på sistone. Med FA-cupen inräknat har Erik ten Hags mannar fem raka matcher utan förlust. Det enda poängtappet kom hemma mot Tottenham i mitten av januari.

Man besegrade Wolverhampton på bortaplan med 4-3 senast laget reste utanför Manchester. Efter att ha tappat en ledning med 3-0 kunde man avgöra på tilläggstid för att säkra tre poäng.

Senast slog man West Ham på hemmaplan med klara 3-0 vilket är ett styrkebesked. Manchester United har kontakt med lagen ovanför i tabellen och har fortfarande siktet inställt på den fjärde Champions League-platsen.

Den är just nu Aston Villa innehavare av. Laget har svajat lite på sistone och har bara en seger på sina fem senaste matcher. Senast blev det förlust med 3-1 hemma mot Chelsea i FA-cupen, vilket innebar respass ur turneringen.

Manchester United trivs mot motståndarna

Under drygt 15 månaders tid har Manchester United besegrat Aston Villa vid tre tillfällen. Senast var på Boxing Day när laget vände underläge med 2-0 till seger med 3-2 hemma på Old Trafford. Det återstår att se om man kan bärga ännu en trepoängare.

Aston Villas fina hemmafacit har fått sig en törn med ett par poängtapp den senaste tiden. Det är inte samma fort som det var under hösten och Manchester United ska absolut ses med goda poängchanser.

Det finns en grundkvalitet hos gästerna som inte ska underskattas. Laget behöver ett par segrar till för att få verklig kontakt. Samtidigt tror vi att det finns en viss rädsla i att förlora för Aston Villa och därmed tappa greppet om fjärdeplatsen.

Vi tror inte att Manchester United åker tomhänta från Villa Park. Spel på insatsen tillbaka vid oavgjort är en fin försäkring ifall Aston Villa skulle nöja sig med en poäng i slutminuterna och stänga igen bakåt.

Spelet är Manchester United DNB (insatsen tillbaka vid oavgjort), ett spel som betalar 2.22 hos ComeOn.

Oddset kan ha ändrats sedan artikeln publicerats
100% UPP TILL 500 KR
Bild för speltips
HÄMTA BONUS
+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.